Vestfold Hudakademi AS

Hudpleie utdanning

Fulltid og deltids utdanning

Finansiering tilgjengelig inkl. lånekasse

 

Vi har godkjennelse fra Lånekassen på hudpleie utdannelse Vg2 og Vg3 fra januar 2020 - august 2020. Nå inkluderer vi kosmetiske hudpleie med internasjonal sertifisering.
  

Følger statens offentlig godkjente læreplan (Kunnskapsløftet VG2 og VG3) 

Vi kan tilby fullverdig hudpleieutdanning 1-årig fulltid (over 2 semestre) og 2-årig deltidsutdanning (over 4 semestre). Studiet er modulbasert og består av teori/praksis på skolen, nettbasert oppgaveinnlevering, praksisutplassering/studentbedrift og selvstudium. Hver modul består av et tema med teori og praksis som avsluttes med en prøve. Etter bestått prøve i alle moduler meldes du opp til avsluttende nasjonal eksamen.

Det blir undervist i henhold til Kunnskapsløftet i programfagene Helsefremmende arbeid (dermatologi, miljølære, sykdomslære), Kommunikasjon og samhandling (service- og etikk, bedriftslære) og Yrkesutøvelse (hudpleiefag, apparat- og produklære, fotpleie, makeup og fargelære).

Alle kandidater som tar Vg2 og Vg3 sponsor akademiet den internasjonale utdannelsen med spesialisering til kosmetisk hudpleier med internasjonal sertifisering. Dette gir kandidater gode konkurranse dyktige betingelser.

ITEC Beauty Specialist

Vestfold Hudakademi tilbyr alle studenter muligheten til å ta internasjonal eksamen fra ITEC (Internasjonal Therapy Examination Council, UK, dvs. internasjonalt eksamensråd) og BTI (Breauty Therapists International) som vil gi deg kvalifikasjoner til å jobbe profesjonelt som hudpleier i Norge og i andre land verden over. ITEC er modulbasert hudpleiestudium som gjør det mulig for deg å studere og jobbe samtidig.

Etter bestått/godkjent modul har du muligheten til arbeide profesjonelt og ta imot kunder.

Hudpleie Lånekassen
VIEW > 
Hudpleie "fast-track"
VIEW > 
ITEC level 2 Diploma for Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC level 3 Diploma for Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC Level 2&3 Diploma Beauty Spesialist
VIEW > 
ITEC SPA og Holistisk Massasje
VIEW > 
Kosmetisk Hudpleie
VIEW > 
Holistisk hud og kropp utdannelse
VIEW >