Vestfold Hudakademi AS

Kjemiske peelinger

Vi bruker en skånsom kjemisk eksfoliering av huden, som er tilpasset og spesielt utviklet for spesifikke skånsome ingridienser iyen irritasjon som er tilpasset hudområder med raskere og bedre resultat. Peeling brukes ofte i kombinasjon med medisinsk hudpleie for å oppnå et optimalt resultat. Aktuelle behandlingsområder er ansikt, hals, øvre bryst, nakke, skuldre, rygg og hender.

Hva kan behandles?

I peeling behandler man  rynker, linjer, pigmentflekker, akne og aknearr, rosacea, og andre hudtilstander.

Hvordan foregår behandlingen?

Konsultasjon foretas alltid før man behandles med  peeling. Her vil en gå gjennom konseltasjons skjema, selve behandlingen foregår etterpå.

Området renses for sminke og prepareres med en avfettende rense produkt. Deretter legges selve peelingen på med en liten børste. Hvor lang tid du ligger med peelingen avhenger av hudtype og reaksjon, vanligvis fra 2-10 minutter. Når peelingen har hatt ønsket effekt, nøytraliseres huden, og den påføres en hudfornyende fuktighetskrem som beroliger huden og gir solbeskyttelse.

Behandlingen tar ca 15 min., og du kan i de fleste tilfeller gå rett tilbake til daglige gjøremål etterpå. Peelinger utføres vanligvis minst 4 ganger med ca 10 dagers mellomrom.

De aller fleste vil oppleve varierende grad av avflassing av huden i løpet av den første uken. Huden kan kunne føles tørr og ru.

Vi anbefaler 4-6 behandlinger i utgangspunktet – Huden evalueres etter hver behandling for at peelingen skal tilpasses den enkeltes hud og indikajson til enhver tid.  

 

Kjemisk eksfoliering av huden, og huden vil i etterkant være ubeskyttet for stråling. Det er derfor helt avgjørende at du benytter anbefalte produkter for rens, fuktighet og solbeskyttelse. Du skal ikke være i solen den første uken etter en slik behandling. Du vil vanligvis bli gradvis bedre etter en peeling men man føler og ser en liten forbedring etter første behandling, endelig resultat sees først etter siste behandling.

Et friskt utseende  er en sunn hud. Vi setter sammen produkter spesielt tilpasset huden din og den behandling du har foretatt. I forkant av en peeling er det anbefalt at man  produkter som forbereder huden. Dette for å kunne oppnå et optimalt resultat, men også for å unngå uventede reaksjoner på peelingen. Et tilpasset kremprogram etter, og mellom hver behandling vil kunne øke effekten, samt virke forebyggende. Vi anbefaler alltid måtehold i omgangen med sol.

Kan alle behandles med  peeling?

Alle kan i utgangspunktet kan behandles med kjemiske  peelinger, men følgende behandles ikke:

  • Gravide eller ammende
  • De med en hudinfeksjon i det planlagte området
  • De som har stått/står på Roaccutane - gjelder siste 12 mndr

Fordeler ved  peeling

  • Effektiv
  • Spesielt tilpasset
  • Skånsom

 

Kan brukses som kombinasjonsbehandling med annet behandlings opplegg i en avansert ansikts behandling som også kombineres med,nano needeling,og dermabration. Men ikke på sammme dag.     

 

Skolereglement, påmelding og betingelser 

Kursdatoer


Sted

Vestfold Hudakademi, Sandefjord Scandinavian Skincare Academy, UK


Opptakskrav

Sykepleier/Hudpleier

 

Pris

kr 9 900 

 

The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates