Vestfold Hudakademi AS

Kosmetisk Hudpleie

Hudpleie videreutdanning / avansert

Kosmetisk hudpleie er en spesialisering for hudpleiere og helsepersonell for å normalisere, reparere og pleie problemhud og forebygge hudproblemer, f/ex hår fjerning, fjerning av hudtagger, vorter, osv.

Kosmetisk hudpleie fyller gapet mellom den tradisjonelle hudpleieren og hudlegen, og vil inneha en rolle som behandler og veileder for problemhud, hudforbedring og kosmetiske behandlinger.

Terapeutens ansvarsområde er å ivareta kunden, veilede og gi optimal behandling for å opprettholde en sunn hud, god helse og et naturlig utseende.

Kosmetisk hudpleie utdannelse fremmer en utdypende faglig kompetanse innenfor generell hudpleie og dermatologisk hudpleie.

Elever har mulighet til praksis på akademiet. Akademiet har det siste annet teknisk utstyr og produkter, og mulighet til praksis i Norge og UK.

Teorifag

Dermatologi/anatomi/fysiologi, hudpleie, kjemiske peeling, soft filler augmentation, profesjonell yrkesutøvelse og forretningsforståelse, anti-aging medicine, Norges lover/statens strålevern. Teori fagene er web-basert i forkant av praksis seminarene, med e-learning basert undervisning på skolens intranett og personlig fagorientert veiledning over Skype.

Studer teorien der du bor via e-læring, og velg hvor og når du ønsker å gjøre praksis ved å påmelde deg på praksisseminar når det passer deg.

Teori

 • e-lærings plattformer
 • Skype support

Praksisfag

 • Hudpleie og øyebehandinger
 • Kjemisk peeling
 • Dermal mesolift og leppe
 • Dermal-needeling med lysterapi
 • Diamant dermabrasion
 • Cosmeceuticals produkter
 • Laser / IPL / SHR & e-Light
 • Hollywood Peel
 • Plasma Arc
 • Photodynamic Therapy (PDT)
 • Første hjelp
 • Dermatologi og mikrobiologi
 • Kosmetisk kjemi
 • Anatomi og fysiologi
 • Profesjonell yrkesutøvelse of forretningsdrift 

 

Kosmetisk hudpleie utdanning med spesialisering (Avansert hudpleie)

Praksis er delt inn i praksisseminarer som foregår i Sandefjord med tilhørenede teori. Teori kan begynnes pårullende når du ønsker å starte studiet ditt og foregår der du bor via e-læring. Studiet vil gi deg en internasjonal utdannelse. Du har mulighet til praksis i UK og Norge. 

Studiet vil kunne gi deg en bred innføring i kosmetiske hudbehandlinger og inkludere international sertifisering og diplom. Utdannelse til level 5 i avansert hudbehandling med internasjonal sertifiseringer. Godkjent av European skillwork, VTCT, ITEC, Ofqual. Godkjent i 39 land.

Dine faglærere består av et team som har internasjonal ekspertise og med fagansvalige  Kosmetiskere sykepleie ,leger,  Hud spesialister som har  mange års  erfaring med kosmetiske behandlinger og injeksjoner.

Opplæringen i faget legger vekt på planlegging, gjennomføring og vurdering av arbeidsoppgaver i tråd med kundens behov og gjeldende regelverk. Opplæringen medvirker til at du utvikler faglig innsikt og praktiske ferdigheter.

Studiet

Alle kursene har en teoretisk platform som gjøres i forkant av praksis seminarene og under utdannelsen generelt via skolens egen intranett portal for e-learning/webinar. Teori gjøres som hjemmestudie med personlig skype veiledning.


Kosmetisk hudpleie utdanning moduler

Modul 1

Teori:  webinar og e-learning i Anatomi og fysiologi, dermatologi og mikrobiologi,  teori i forkant av hver modul  webinar-online. 

Anti-Aging medicine, HMS og profesjonalitet og foretningsdrift, Norges Lover/statens strålevern, etikk og estetikk.

Modul 2  

Praksis:  Hud og øyebehnadlinger med cosmecutical produkter.Voksing,

Modul 3

Praksis: Kjemisk peeling, Dermaneedeling, Diamant slip

Modul  4 

Praksis: Dermal  mesolift /Skin-boosting 

Modul 5

Praksis: Lasermedisin Praksis: Laser/Ipl-Shr-ElightHollywood peel. Tattoveringsfjerning

Modul 6

Thermo-coagulation: an ultra-rapid radio frequency precision techniques

Modul 7

Plasma arc Ikke-kirurgisk ansikt løft,, fjerning av hudager og alringsfklekker.

Modul 8

Photodynamic Therapy (PDT) ansikt og kropp


Du har mulighet til å betale i forkant av hvert seminar.  Eller betale i sin helhet,man får da samme rabatt..Etter innbetalt studieavgift / seminarpris får du tilsendt seminarhefter med innleverings oppgaver, påloggingskoder og innhold for seminarmodulen. Innleveringer og teori må ferdigstilles før oppmelding til hver praksismodul.

Har du spørsmål kan du sende de skriftelig på mail eller på Skype. For personlig veileding før og under studiet, booker du deg et Skype veilednings møte hos fagansvarlig minimum to dager før du ønsker avtalen.  

Vi har ITEC internasjonal godkjennelse for all studier opptil level 2-5. Godkjent i 39 land.

www.itecworld.co.uk

Hudpleie, kosmetisk hudpleie, kosmetisk sykepleie, injeksjon utdannelse.


 

 

 

 

 

 

_____________________

 

 

Vi har godkjennelse fra Lånekassen på hudpleie utdannelse Vg2 og Vg3 fra 1.august 2018 til 28.juni 2019. 

Se mer

_____________________


Opptakskrav

Offentlig godkjent hudpleier, hjelpepleier, sykepleier og andre med medisinsk utdanning på bachelor nivå.

 

e-Læringsplatform

Våre ITEC utdanninger og sertifiseringer har teoretisk fagpresentasjon gjennom vår intranett e-learningsplatform som kan gjøres hjemmefra. Etter teori delen er ferdig kan du komme til akademi for praksis og eksamen.

 

Oppstart

Pårullende opptak og start av teori delen.

 

Kurspris

Kosmeisk hudpleie studium for hele utdannelsen gir skolen rabatt (spør for informasjon)

Personlig produkt/utstyrskit for praksis utenfor skolen tilkommer ekstra og koster kr 4 990.

Finansiering tilgjengelig.

 

Eksamen

Eksamen er observasjonvurdering under praksis, og bedømming av innleverte oppgaver som bestått eller ikke bestått. Internasjonal eksamen for internasjonal sertifisering tilkommer ekstra.

Prisen per internasjonal eksamen er Kr 2,500 per modul. Har man en modul, koster eksamen Kr 3,000.


Kursdatoer