Vestfold Hudakademi AS

Kosmetisk hudpleie

Kosmetisk hudpleie for sykepleiere

Kosmetisk hudpleie er en spesialisering for hudpleiere og helsepersonell for å normalisere, reparere og pleie problemhud og forebygge hudproblemer.

Kosmetisk hudpleie fyller gapet mellom den tradisjonelle hudpleieren og hudlegen, og vil inneha en rolle som behandler og veileder for problemhud, hudforbedring og kosmetiske behandlinger.

Terapeutens ansvarsområde er å ivareta kunden, veilede og gi optimal behandling for å opprettholde en sunn hud, god helse og et naturlig utseende.

Kosmetisk hudpleie utdannelse fremmer en utdypende faglig kompetanse innenfor generell hudpleie og dermatologisk hudpleie.

Studiested

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy (England) og ledende spesialister innen antiage-kirurgi, dermatologi og medisinsk hudpleie. Du kan ta deler/hele praksis i et fast-track studium i Broadway, England.

Teorifag

Dermatologi, anatomi, fysiologi, hudpleie, kjemiske peeling, soft filler augmentation, profesjonell yrkesutøvelse og forretningsforståelse, anti-aging medicine, og Norges lover/statens strålevern. Teori fagene er web-basert i forkant av praksis seminarene, med e-learning basert undervisning på skolens intranett og personlig fagorientert veiledning over Skype.

Studer teorien der du bor, og velg hvor og når du ønsker å gjøre praksis ved å påmelde deg på praksisseminar når det passer deg.

Praksisfag

 

Kosmetisk hudpleie utdanning

Praksis er delt inn i praksisseminarer som foregår i England med tilhørenede teori. Teori kan begynnes pårullende når du ønsker å starte studiet ditt og foregår der du bor (Norge). Studiet vil gi deg en internasjonal utdannelse.

Studiet vil kunne gi deg en bred innføring i kosmetiske hudbehandlinger og mulighet for international sertifisering og diplom med Bachelor  grad i avansert hudbehandling, mikrodermabration og IPL / laser behandlinger.

Dine faglærere består av et team som har internasjonal ekspertise og med fagansvalig som er spesialsykepleier som har over 15 års erfaring med kosmetiske behandlinger og injeksjoner.

Opplæringen i faget legger vekt på planlegging, gjennomføring og vurdering av arbeidsoppgaver i tråd med kundens behov og gjeldende regelverk. Opplæringen medvirker til at du utvikler faglig innsikt og praktiske ferdigheter.

Studiet

 • Hudpleie og øyebehandlinger
 • Voksing
 • Profesjonell yrkesutøvesle og forretningsdrift
 • Dermal Skin-boosting
 • Mikro-needeling
 • Kjemiske peelinger
 • Antatomi og fysiologi
 • IPL / laser lysbehandling for hårfjerning og stimmulering
 • IPL / laser og lysbehandling for skin-rejuvering, pigmenteringer, sprengte blodkar
 • Fysiologisk aldring
 • Dermatologi og mikrobiologi
 • Kosmetisk kjemi

 

Alle kursene har en teoretisk platform som gjøres i forkant av praksis seminarene og under utdannelsen generelt via skolens egen intranett portal for e-learning/webinar. Teori gjøres som hjemmestudie med personlig skype veiledning.

Kosmetisk hudpleie utdanning seminarer

 • Seminar 1: kr 19 900

Teori: teroi webinar og e-learning i Anatomi og fysiologi, dermatologi og mikrobiologi
 • Seminar 2: kr 29 900 ( 7 dager)

Teori: The art of beauty Praksis: Hudpleie grunnkrus / Beauty Specialist Certificate
 • Seminar 3: kr 29 900 (6 dager)

Teori: Fysiologisk aldring og kosmetisk kjemi Praksis: Kjemisk peeling, mikroneedeling, voksing, kombinasjonsbehandlinger
 • Seminar 4: kr 10 000 (2 dager) (for utøvelse i etterkant kreves samarbeid med lege)

Teori: Soft filler augmentation Praksis: Dermal Skin-boosting injeksjoner
 • Seminar 5: kr 39 900 (6 dager) (for utøvelse i etterkant kreves  samarbeid med lege)

Teori: Lasermedisin Praksis: IPL/laser sertifisering / laser spesialist diplomkurs

 

Du har mulighet til å betale i forkant av hvert seminar tilhørende seminarpris (som står i parantes etter hvert seminar) eller som kosmetisk hudpleie utdannesle (se under pris nedenfor). Alternativ finansieringsmåter kan gis på forespørsel. Etter innbetalt studieavgift / seminarpris får du tilsendt seminarhefter med innleverings oppgaver, påloggingskoder og innhold for seminarmodulen. Innleveringer og teori må ferdigstilles før oppmelding til hver praksismodul.

Har du spørsmål kan du sende de skriftelig på mail eller på Skype. For personlig veileding før og under studiet, booker du deg et Skype veilednings møte hos fagansvarlig minimum to dager før du ønsker avtalen. 

Opptakskrav

Offentlig godkjent hudpleier, hjelpepleier, sykepleier og andre med medisinsk utdanning på bachelor nivå.

 

e-Læringsplatform

Våre ITEC utdanninger og sertifiseringer har teoretisk fagpresentasjon gjennom vår intranett e-learningsplatform som kan gjøres hjemmefra. Etter teori delen er ferdig kan du komme til akademi for praksis og eksamen.

 

Oppstart

Pårullende opptak og start av teori delen.


Kursdatoer

 

Kurspris

Kosmeisk hudpleie studium
For hele utdannelsen gir skolen rabatt (spør for informasjon)

Personlig produkt/utstyrskit for praksis utenfor skolen tilkommer ekstra og koster kr 4 990.

Finansiering tilgjengelig.

 

Eksamen

Eksamen er observasjonvurdering under praksis, og bedømming av innleverte oppgaver som bestått eller ikke bestått. Internasjonal eksamen for internasjonal sertifisering tilkommer ekstra.

 

The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates