Vestfold Hudakademi AS

Sertifisering

Sertifisering

Sertifisering (certificate) og diplomstudier gjennom ITEC's internasjonale program gir deg fagkompetanse og mulighet til å få dine kvalifikasjoner internasjonalt godkjent. Våre diploma og sertifiserings kurser har teoretisk og fagpresentasjon gjennom vårt intranett e-learningsplatform i tillegg til praksis og eksamen på akademiet. Internasjonal godkjent kursdiplom og sertifisering gis etter bestått teoretisk og praktisk eksamen. 

Anatomi/fysiologi oppfriskningskurs: kr 4 900

Kusert er for deg som har allerede har tatt nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi, men som ønsker en internasjonal godkjenning og muligheten til å ta andre internasjonale kurser. Forkurs for alle medisinske kurser.

Anatomi/fysiologi: kr 14 900
ITEC Nivå 3 Diploma utdanning i anatomi og fysiologi. Læren om kroppen og dens funksjoner. Fullføring av kurset er du kvalifisert til å gå videre med og få eksamen i klassisk massasje eller spa og kroppsbehandlinger.

Avansert Hudpleie: kr 39 900

Hovedformålet med ITEC Nivå 4 Diploma i avansert hudpleie er å gjøre det mulig elever til å få de nødvendige praktiske og teoretiske ferdigheter for å gi avansert hudpleie behandlinger.

Den ITEC Nivå 4 Diploma i avansert hudpleie består av seks obligatoriske enheter (Laser and Light Treatments for Skin Rejuvenation, Apply Microdermabrasion, Dermatology and Microbiology, Chemistry of Hair and Beauty Products, Management of Health, Safety and Security in the Salon, Physiology of Ageing). Obligatoriske enheter = 51 studiepoeng. Opptakskrav ITEC level 3 eller mastergrad (f.eks i sykepleie).

Elektriske ansiktsbehandlinger: kr 29 900

ITEC Nivå 3 Diploma i Elektriske ansiktsbehandlinger har det formål å utdanne terapeuten til å gjøre behandlinger for å forbedre tilstanden til huden ved bruk av elektrisk utstyr. ITEC Nivå 3 Diploma i Elektriske ansiktsbehandlinger består av en enhet. Enheten har tre elementer - kunnskaper, ferdigheter og bevis på behandlinger.

Fysiologisk aldring og dermatologi: kr 14 900

Kurs i aldring og dermatologi. Teoretisk innsikt i aldringsprosessen, og hvilke utslag og virkning aldring har på huden. Temaer som tas opp er: Kjennetegn og aldringsprosessen, Indre og ytre aldring, Aldring og huden, Degenerative sykdommer forårsaket av aldring og Skjønnhetsterapibehandlinger som anses å forsinke aldringsprosessen. De vil inkludere kunnskaper om: Behandling produkter og prosedyre, kundens egnethet, kontraindikasjoner, behandling effekter og fordeler, etterbehandling og hjemmebehandings råd, sikkerhet. Kurset er et webinarkurs med nasjonal/internasjonal eksamen.

Hudpleie og øyebehandlinger: kr 29 900

Ansiktsrens, hudanalyse, damp/ varme av ansikt. Peeling. Permanentfarging øyevipper og bryn, forming av bryn. Ansiktsmassasje og ansiktsmasker. Praksis og teoretisk kunnskap som hører til. Bestått eksamen i hudpleie og øyebehandlinger sammen med voksing, manikyr/pedikyr, makeup, profesjonell yrke- og forretningsforståelse gir internasjonal godkjennelse i hudpleie.

IPL og lys for skinrejuvenering: kr 19 900

interansjonalt sertifikat / diplom studium

Mål og strategi for ITEC Nivå 4 Diploma i Laser og IPL behandlinger:

Hovedformålet med kurset er at studenten kan gi behandlinger med det formål å forbedre tilstanden i huden ved bruk av laser og IPL utstyr. ITEC Nivå 4 Diploma i Laser og IPL behandlinger består av tre elementer - kunnskaper, ferdigheter og behandlingsdokumentasjon.

IPL og lys for hårfjerning: kr 19 900

internasjonalt sertifikat/diplom studium

Hovedformålet med ITEC Nivå 4 sertifikat i Laser og lys behandlinger for hårfjerning er at elevene til å oppnå de nødvendige praktiske og teoretiske ferdigheter for å kunne gi Laser og lysbehandlig for permanente og permanent hårreduserende behandlinger.

Mikrodermabration: kr 14 900

Mål og strategi for ITEC Nivå 3 Diplom utdannelse i Microdermabrasion behandlinger er utformet slik at kandidater får teoretisk og praktisk innsikt i å gi behandlinger det formål å forbedre tilstanden til huden ved bruk av Mikrodermabrasion utstyr.

Lymfedrenasje: kr 19 900

Hovedformålet med ITEC Nivå 3 Diploma i lymfedrenasje massasje er å kunne utføre og gi behandlinger i forbindelse med avslapping og stress-release og å hjelpe klienter med reduksjon av overflødig lymfevæske. ITEC Nivå 3 Diploma i lymfedrenasje massasje består av en enhet som inneholder tre elementer - kunnskaper, ferdigheter og case-studier.

Sprengte blodkar: kr 14 900

Hovedformålet med ITEC Nivå 3 Diploma in sprengte blodkar er å gi behandlinger til kunder med sprengte blodkar/couperose i ansiktet og på kroppen. ITEC Nivå 3 Diploma i sprengte blodkar består av en enhet som inneholder tre elementer - kunnskaper, ferdigheter og bevis på behandlinger.

Pensumbøker er på engelsk, og undervisning foregår på skolen og over vårt intranett på engelsk og norsk. 

Skolereglement, påmelding og betingelser

Kursdatoer

Våre ITEC Diplom utdannelser med internasjonal godkjennelse

  • Elektriske ansiktsapparater
  • Mikrodermabration
  • Avansert Hudpleie
  • Laser / IPL og lysbehandling hårfjerning
  • Laser / IPL og lysbehandling skin-rejuvenering
  • Anatomi og fysiologi

The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Lese vår 'Guide for Overseas Students'.