Vestfold Hudakademi AS

Thread Vein Removal

Thread Vein Removal

For fjerning av fine thread veins, skin tags og red spot

 

Behandlingen bruker den veletablerte, trygge og pålitelige teknikken kjent som termokoagulering: en ultra-rask radiofrekvenspresisjonsteknikk som koagulerer visse overfladiske kutane ufullkommenheter for å minimere utseendet, eller for å eliminere dem. 

Kurset viser hvordan du fjerner stygge trådårer og vaskulære flekker fra ansiktet. Det er ingen brudd i det vaskulære systemet og ingen risiko for forbrenninger, blåmerker, nekrose eller pigmentering. Du vil også lære å behandle årer i sensitive områder som ankler og de der mikro-skleroterapi ikke kan brukes. Metoden er effektiv og relativt smertefri. Bølgene overfører pulserende termisk energi til venen med stor nøyaktighet. Venen krymper, mens vevet i det omkringliggende området forblir upåvirket. Ved behandlingens slutt vil venen ha forsvunnet helt. 

Thread vein removal kan brukes individuelt eller i kombinasjon med skleroterapi på edderkoppårer som har veldig liten diameter. I motsetning til bruk av transdermal laser, kontrolleres ikke TVR-systembehandlingene av klientens hudtype.

Sykepleiere får Diplom etter å bestått teoretisk del og deltatt på praksis.

Leger/tannleger er untatt teori innlevering, men anbefales å lese seg godt opp på sine anatomi kunnskaper i forkant av praksisundervisning / kurset. Diplom etter kursdeltakelse.

Veiledning i etterkant av kurset for de som ønsker det.

Skolereglement, påmelding og betingelser 

 

Opptakskrav

Sykepleier / Leger / Tannleger


Pris

Spør oss  

 

 

Kursdatoer


MÖ TVR

Vestfold Hudakademi bruker MÖ utstyr fra Scandinavian Skincare Systems in England.
The Cotswolds, England

Vestfold Hudakademi samarbeider med Scandinavian Skincare Academy UK og du kan ta deler/hele praksis i the Cotswolds Broadway, England.

Download our Info for Overseas Delegates