Akademi i Sandefjord

Vestfold Hudakademi AS er nå det største og mest vellykkede estetiske hudpleieakademiet i Norge med et søsterakademi Scandinavian Skincare Academy i England. Vi er godkjent av Lånekassen (det offisielle statlige finansieringsbyrået).

 

Akademiet ligger sør for Oslo, i Sandefjord; en moderne, men likevel sjarmerende kystby med en 150 kilometer lang kystlinje. De store skogene, sandstrendene og fjordene gir muligheter for avslapning året rundt.

 

Vikingene bodde i området rundt Oslofjorden for 1000 år siden, og i Sandefjord sees deres tilstedeværelse tydelig i gjenstandene og monumentene de etterlot seg. Det var her det berømte Gokstad-skipet ble funnet, og området har flere andre historiske steder og landemerker fra vikingtiden.

SSS logo.jpg

Vi er en del av Scandinavian Skincare Systems gruppen med fasiliteter i Storbritannia og Norge.  Scandinavian Skincare Systems er i forkant av lysteknologi og medisinsk estetikk, og våre kurs gir bare et begrenset antall delegater som tilbyr personlig fokus og oppmerksomhet.

 

Våre akademier er anerkjente ‘centres-of-excellence’ som tilbyr ‘fast-track’ trening via teori og 1-til-1 praktiske økter.

www.scandinavianskincaresystems.com

INTERNASJONAL GODKJENNING

Vi tilbyr internasjonal godkjenning, ITEC (dvs. internasjonalt eksamensråd) og BTI (Beauty Therapists International) som vil gi deg forsikringsmuligheter og kvalifikasjoner til ikke bare å jobbe i Norge men også i andre land verden over.

Alle moduler og deltidskurs kan lett kombineres ved siden av din jobb.

 

Vårt engelske søsterakademi Scandinavian Skincare Academy er utelukkende for medisinsk fagfolk (leger, tannleger og sykepleiere) og ligger midt i hjertet av The Cotswolds, Gloucestershire, England, et område med enestående naturlig skjønnhet.

Akademiet er godkjent av ITEC (Ref # Z14842) i Storbritannia og tilbyr Qualifications and Credit Framework (QFC) opp til Double-Bachelor Level 5. Akademiet overvåkes av OfQual. 

GODKJENT AV LÅNEKASSEN

Vi har godkjennelse fra Lånekassen på hudpleie utdannelse Vg2 og Vg3 (Ref # 22679) og følger statens offentlig godkjente læreplan. Vi tilbyr fullverdig hudpleieutdanning 1-årig fulltid (over 2 semestre). Alle studenter får støtte av e-lærings platform anatomi og videolæringsplatformer for praksis. 

 

ITEC Approved logo 1cm.jpeg
EQF 1cm.jpeg
Lanekassen-logo%20225_edited.jpg
Ofqual 1cm.jpeg
VTCT 1cm.jpeg